PAPRYKA OSTRA





Opis
Papryka ostra ma intensywny zapach oraz smak, przez co doskonale nadaje się do wszelkich pikantnych potraw. Często używana jest jako dodatek do potraw węgierskich i meksykańskich. Paprykę w proszku otrzymuje się przez zmielenie wysuszonych strąków papryki. Dzięki niej uzyskujemy pikantny smak mięs duszonych i pieczonych oraz zup, sosów pieczeniowych a także ryb, fasoli, kapusty oraz potraw z ryżu i makaronu.
Dostępne opakowania:
- 100 g
- 250 g
- 1 kg
Opakowanie doypack z okienkiem lub foliowe.
Kraj pochodzenia Hiszpania.
Na każdym produkcie znajduje się etykieta, gdzie znajdziemy specyfikację produktową:
- nazwa przedsiębiorcy
- nazwa produktu
- partia produktu
- kraj pochodzenia
- data pakowania
- data, najlepiej spożyć przed
- waga produktu
- cena za kilogram
- cena danego produktu
- może zawierać: seler, gluten, orzechy ziemne, SO2
- przechowywać w suchym miejscu
W naszej firmie każdy produkt ma długi termin przydatności do spożycia.
Na terenie całego zakładu obowiązuje system HACCP.